Om os

Lidt historie om det lille firma samt

personerne bag


Ærlig catering

En lang fortælling gjort kortere...


Mad samt service har altid ligget i gryden hos os i Mad & Andet.


Helt fra de første gange man sad på køkkenbordet og ivrigt fulgte med i den daglige aftensmad. Op gennem årene i sportshallen hvor man kreerede smukke parisertoasts samt pommes frites, direkte fra frost, til de sultne gæster.


Og i al den tid tænkte vi :" Der må kunne gøres mere!! " og det kunne der. Hvilket resulterede i at vi åbnede dørene til vores første café/restaurant m. catering i KBH i 2011. Konceptet var et modsvar på al den præfabrikerede café mad man kan få i dag. Det var med friske råvarer, hjemmesylt og kvalitet i håndværket.


I 2012 åbnede vi så en landsby kro på Frd.Berg. Igen var det med håndværk samt kvalitet og service i højsædet. Højtbelagt smørrebrød, wienerschnitzler, flæsk fra mormors støbejernspande, tyk sovs og alt det gode. Vi blev i catering branchen samtidig og har aldrig forladt den.


2012 var samtidig året hvor der gik en grillskrue løs og vi udvidede med grill og BBQ på catering delen. Og den er stadig løs skal det siges.


I 2014 solgte vi den lille kro og valgte kun at lave selskabscatering og det bringer os frem til nutiden.


Mad & Andet's lille familie består i dag af 6 pers.


Louise E. : Køkkenchef og kok ( Kan det spises, kan jeg lave det )

Jonas L. : Kok & grillchef samt pitmaster ( Kan det gå, svømme el.  flyve, kan det grilles )

Michael N. : Kok & grillkok ( Så skal der kul på )

Janni E. : Selskabstjener ( Iiiih hvor jeg hygger mig )

Martin E. : Selskabstjener ( De er altså smadder søde gæsterne )

Rikke J. : Chauffør og hjælper ( Skal jeg ikke liiige blive og give en hånd med )


Derudover benytter vi os af en række dygtige freelance kokke samt tjenere til afvikling af større arrangementer samt i travle perioder.


Vi kan meget, indenfor mange områder skal det siges.

Men vi holder os ej for fine til, at erkende hvis det er udover vores ekspertise

så anbefaler gerne et firma,

vi ved der kan stå inde for det.


Det er altid vores målsætning, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse.


Nøgleordene for os er :


Integritet, samarbejde, kvalitet, service og glæde ved vores job.


Vi har aldrig ville være de største, men vil gerne være en af de bedste. Så derfor benytter vi os af hjemmerørte dressinger, pestoer, krydderiblandinger samt gode råvarer i køkkenet. Såvidt muligt bæredygtigt og økologisk friland.


Lidt køkken lingo :


Gourmet pind = Mad pincet

Klaver = Komfur

Sutteflaske = Sprøjteflaske

Texas parfume =  BBQ sauce


Her til slut vil vi blot ønske Jer alle en god dag og gode arrangementer. Vi håber, at vi ses en dag.


De varmeste hilsner fra os


Mad & Andet